Skip to content

Belang Van Het Bereiken Van Geest, Lichaam En Geest Op Gezondheid

Mind, body & spirit gezonde mensen hebben een positieve kijk op de wereld, en dit is belangrijk. Dr. Charles Bacinelli, Marywood University, studeerde en schreef er uitgebreid over het proces dat een individu doorloopt in de ontwikkeling van hun respectievelijke visie op de wereld. In deze sectie, veel van Dr. Bacinelli het werk van dit proces besproken.

De oorsprong van de wereld komt van het duitse woord, antropocentrische wereldbeeld, wat betekent dat ons eigen leven perspectieven. Individuen leven perspectieven zijn niet-toetsbare sets van overtuigingen ten aanzien van mens en werkelijkheid. Deze overtuigingen kunnen mensen te maken beweringen, meningen vormen en ontwikkelen van emotionele reacties op het genereren van gevoelens over het leven. Personen met de standpunten van de menselijke natuur lenen betekenis en doel in het leven. Dit uitzicht is werkelijk bepalen wat mensen streven in het leven, wat ze uiteindelijk geworden in het leven, en wat de sociale veranderingen die zij willen in hun leven. Deze overtuigingen, synoniem met de wereld, rijden menselijk gedrag.

De fundamentele aspect van het menselijk gedrag is motivatie.

Motivatie voor wellness

Theorieën van de persoonlijkheid kan worden aangeduid als de theorieën van motivatie. Bij het overwegen van de individuele ontwikkeling, de theorieën van de persoonlijkheid een belangrijke rol spelen. Onze persoonlijkheid met een zeer breed scala van menselijk gedrag. Het gaat met onze mentale, emotionele, sociale en fysieke wezens.

Onderzoek (Allport, 1971) heeft aangetoond dat de persoonlijkheid is een dynamische organisatie binnen de individuele psycho-fysische systemen die bepaalt je gedachten en gedrag. Allport is van mening dat een individu moet een proactieve beeld van de menselijke motivatie om te vertellen over hun plannen, bedoelingen, zelfbeeld, en lange termijn doelen. Futrell (2000) is van mening dat persoonlijkheidskenmerken zijn acquirable en leerde veel verder dan ontwikkelingsstoornissen jaar. Bandura (1973) theorizes die mensen zullen waarschijnlijk meer om het aannemen van een gedrag als dat het gedrag van de resultaten in de resultaten die zij waarde. Allport (1971) voelt alle mensen hebben behoefte aan een filosofie of een set van waarden die geeft “betekenis en de moeite waard om hun leven”. Deze eigenschappen initiëren en begeleiden consistente vormen van gedrag.

Alle van dit onderzoek verwijst naar de ideeën die mensen zich gedragen op manieren die hun hele leven op dat niet alleen het toevoegen van betekenis aan hun leven, maar ook te vergemakkelijken ontwikkeling van de persoonlijkheid en het verleden van hun vroege ontwikkelingsstoornissen jaar.

Helaas, het leven maakt veel moeilijke gedrag voor ons. Op individueel niveau is, kiezen we ervoor om te werken in de sportschool of niets doen, sparen voor een regenachtige dag of breng nu de klus te klaren, nu of stel het uit tot morgen. Wij kiezen tussen onmiddellijke bevrediging en uitstel van bevrediging. We hebben keuzes of om gezond te eten of eten van fast food en om te werken of te spelen. Individuele gedrags-beslissingen zijn gebaseerd op de sociale inhoud van concurrerende waarden, en welke keuze wordt gemaakt, is afhankelijk van onze individuele verantwoordelijkheid voor een beslissing. In termen van deze verantwoordelijkheid, als wij een antwoord voor ons gedrag, in welke opzichten zijn wij verantwoordelijk?

Verbonden met verantwoordelijkheid voor het gedrag is het concept van waarden.

Rokeach (1973) zei dat er een waarde is een blijvende overtuiging dat een bepaalde wijze van gedrag de voorkeur. Dus, onze waarde systeem is blijvend overtuigingen betreffende gedragingen. Maar wat de functies doen onze waarden dienen? Kernwaarden fungeren als normen die de leidraad voor onze activiteiten. Ze geven uitdrukking aan de behoeften van de mens. Ze bepalen hoe we omgaan met onze medemens. We gebruiken ze om te evalueren, te beoordelen en te loven onszelf. We kijken naar onze waarden te bepalen van onze moraal, en uiteindelijk proberen we gebruik te maken van onze waarde systeem op andere mensen over te halen hen in de richting van onze set van overtuigingen of onze houding.

Max Webber (1962) dat de waarden zijn in functie van onze zoektocht naar betekenis. Menselijke wezens zoeken conceptuele kaders, systemen van ideeën, symbolen of overtuigingen in hun leven. Waarden, daarom vertegenwoordigen voor ons de wenselijke toestand. Door te focussen op individuele overtuigingen, waarden en doelen, hebben de onderzoekers veel geleerd over de redenen personen handelen zoals ze doen. http://verslankingscoach.info

In de samenvatting van dit onderzoek paragraaf over geluk geeft aan studies die wijzen op de volgende ideeën: de “Amerikaanse Droom”, of het ware geluk, is een van het vinden van betekenis, niet van het verkrijgen van materiële bezittingen, moeten we ons richten op het verbeteren van onze holistische gezondheid-onze geest, lichaam en geest-om dit uit te vinden betekent; we moeten bepaalde onderdelen (d.w.z. conceptuele kaders, systemen van ideeën, symbolen of overtuigingen) in ons leven te helpen bevorderen van onze gezondheid, ontwikkeling en betekenis te geven aan ons leven; deze ontwikkeling wordt ook gestimuleerd door het leren van strategieën en de sterke punten die het bevorderen van de holistische ontwikkeling van de gezondheid; wij gebruiken deze specifieke strategieën en sterke punten bij het ontwikkelen van een positief leven perspectief; onze individuele gedrag afhankelijk zijn van ons leven en perspectief van onze hoogwaardige systemen; we moeten de motivatie en verantwoordelijkheid om te veranderen van ons gedrag, kunnen we veranderen ons leven perspectieven op elk moment in ons leven; we zullen doorgaan met een nieuw gedragspatroon als we de waarde voor onszelf.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *