Skip to content

De Sleutel tot het Succesvol En Blijvend Gewichtsverlies

De sleutel om gewicht te verliezen; het volgen van een bewezen methode en niet te weeg jezelf elke dag. Verlies van het gewicht niet moet worden over een stap op de weegschaal elke dag om te zien als je hebt verloren van een pond of twee. Als je dat gedaan hebt in het verleden, hoe is het gemaakt je je voelen als jij ben echt goed de hele dag, heb je niet genieten of varken-out.

Je bent gedisciplineerd en toch de volgende dag merk je dat je af te wegen precies hetzelfde als gisteren.

Yoyo dieet

Op enkele zeldzame gevallen heb ik gemerkt dat mijn gewicht omhoog is gegaan. Hoe is dat mogelijk? Ik eet minder, maar ik gewicht, dat niet goed klinkt. Maar het kan gebeuren.

In plaats daarvan zou het niet geweldig zijn om niet te zorgen te maken over het controleren van uw gewicht ooit weer, omdat je zeker weet dat de oefening programma dat je doet is gegarandeerd om u verliest gewicht, dus alles wat je hoeft te doen is vasthouden aan het en u zult het verschil zien elke keer als je in de spiegel kijkt.Ik weet niet over u. Ik weet echt niet schelen wat de weegschaal te zeggen heb over mijn gewicht, zo lang als ik er goed uitzien. Dat is voor mij belangrijker dan het werkelijke gewicht zelf. Als ik was te zwaar en ik zag er nog fantastisch dan zou er geen probleem zijn. Helaas voor mij is dat niet het geval en het is niet voor de meeste mensen. Dat je weet dat je er goed uitzien als je in de spiegel kijkt helpt om je goed te voelen binnen, het wekt vertrouwen en eigenwaarde en geeft je een stimulans om te blijven bewegen vooruit. Dat is het type van gewichtsverlies ik wil en nodig hebt.

De vraag is of een dergelijk programma van het gewichtsverlies bestaat. Gelukkig is het antwoord ja. Ik heb geprobeerd om gewicht te verliezen voor een zeer lange tijd, helaas ik was niet erg succesvol, ik zag alleen zeer minimale resultaten. Ik zou het verliezen van een pond of twee hier en daar en dan zou ik op een pond of twee, dus eigenlijk wat ik aan het doen was werkte gewoon niet.

Het eerste probleem was dat ik niet vasthouden voor een juiste programma.

Gefrustreerde persoon die probeert om gewicht te verliezen

Er was niet iedereen er om te inspireren mij vertrouwen en mij te voorzien van begeleiding en mij te voorzien van discipel, wanneer ik het nodig had. Ik dacht dat ik gewoon kon doen het zelf. Grote fout, besef ik nu, ik was gewoon dom. Als het verliezen van gewicht is echt zo eenvoudig, dan zou er ook geen behoefte aan al die boeken, video ‘ s en fitness instructeurs.

Het tweede probleem was dat ik gebruikte om te denken dat enkel het verbranden van calorieën is de sleutel tot blijvend gewichtsverlies. Helaas verbranden van calorieën is belangrijk, maar het is slechts één van vele factoren die moeten worden overwogen wanneer het proberen te bereiken van blijvend gewichtsverlies.

En ten derde was ik bang voor het doen van krachttraining. Ik had net het idee in mijn hoofd dat Als ik dat deed gewicht opleiding dan ik zou eindigen als een body builder. Zo veel als ik haatte mijn lichaam op het moment, ik denk niet dat ik zou gelukkiger zijn als ik zag eruit als hen. Ik zeg niet dat er iets mis is met bodybuilding. Ik ultiem respect voor ze, maar dat is niet mijn ideale type van het lichaam.

Het was pas toen begon ik echt te leren over gewichtsverlies en hoe ons lichaam werkt dat ik echt begreep hoe om mijn doelen te bereiken. Ik begreep dat ik moest volgen van een programma. Gelukkig heb ik een paar echt goede vrienden, professionals die gaf me veel goede advies. Met behulp van hun advies was ik in staat om mijn eigen programma, en ik had hun steun. Ik bedoel niet dat ze hield mijn hand vast als ik uitgeoefend of iets, maar ik wist altijd dat ze zou er mij adviseren of ik nog vragen had en ik werd getroost door het feit dat ik wist dat hun advies was van de hoogste standaard.

Ik realiseerde me dat het tellen van calorieën is niet de weg vooruit, net zo belangrijk als Het kan, het is niet de einde van het verlies van het gewicht. Iedereen die denkt dat het iets anders is het gedoemd om te doen wat ik al deed, alleen niet overal krijgen. En ten derde, weerstand opleiding [krachttraining] is een belangrijke factor in het bereiken van blijvend gewichtsverlies. Wanneer je leert hoe je spieren werken, je kan opnemen weerstand opleiding in zonder de angst dat je zult bulk up of blessures.

Het is alleen door deze specialistische kennis die ik in staat was om eindelijk het bereiken van mijn doelstellingen van het gewichtsverlies. Wanneer je een stap naar voren en beginnen te leren hoe dingen goed doen, ook u zult bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.De vraag die je moet jezelf afvragen is hoeveel meer bent u van plan om op het huidige pad voordat je eindelijk beu en probeer een ander pad.

Ik leerde dit de harde manier; ik heb jaren en jaren het bereiken van niets. Ik heb al die fouten, ik weet hoe het voelt, maak niet dezelfde fouten die ik heb. Volg een beproefde methode en het duurde niet lang zie je de resultaten acteurs weer bij je terug in de spiegel.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *