Skip to content

Het 500 Calorieën Dieet – Diëten Voor Snel Gewichtsverlies

Boeiende in diëten voor snel gewichtsverlies kan zeer gevaarlijk zijn. Maar, als je het niet erg het nemen van risico ‘ s met je gezondheid, het 500 calorieën dieet misschien iets voor jou. Houd in gedachten, dat zelfs bij het overwegen van diëten voor snel gewichtsverlies, het 500 calorieën dieet is een zeer extreme vorm van het dieet. Zelfs zo, het heeft de neiging om zeer populair.

De reden voor de populariteit, natuurlijk, is dat je verliest snel gewicht. Lage-calorie-diëten in overvloed onder de mensen die op zoek zijn naar snelle gewichtsverlies. Maar zelfs bij deze lage calorie diëten, 500 calorieën per dag is aan de lage kant van het spectrum.

Ten eerste, voor een definitie…

500 Calorieën DieetVoor een dieet te worden beschouwd als low-calorie, de willekeurige afkappunt is 1200 calorieën per dag. Alles wat onder die wordt beschouwd als een calorie-arm dieet. Duidelijk het hele idee van een caloriearm dieet om snel gewicht te verliezen, maar weer – het kan heel gevaarlijk zijn, dus het moet altijd grondig worden gepland met een voedingsdeskundige of huisarts.

Het is bekend dat de beste manier om gewicht te verliezen is om meer calorieën te verbranden dan je eet. U kunt dit doen door het verbranden van meer, of door minder te eten. Je lichaam heeft een bepaald aantal calorieën slechts te bestaan. Als je niet genoeg te eten, de theorie is dat je energie moet worden genomen van het vet calorieën in je lichaam.

Het probleem is, ons lichaam is heel slim. Het zal niet alleen blijven branden hetzelfde aantal calorieën en het nemen van het overtollige vet. Je lichaam weet niet dat je op een dieet. Ze zullen denken dat je van de honger. Om te helpen houden je in leven zijn, zal de boom weer terug op het aantal calorieën dat wordt gebruikt. Om dit te doen zal vertragen uw stofwisseling en zal beginnen te eten weg bij uw spiermassa te krijgen, is het nodig calorieën.

Over een lange termijn, dit is rampzalig. Je spieren verbranden veel meer calorieën dan je vet, dus als je ze verliest, heeft niet alleen een negatief effect op uw lichaam, maar het heeft ook invloed op uw vermogen om te houden van het gewicht af in de toekomst. Het 500 calorieën dieet, als een van de diëten voor snel gewichtsverlies – werkt… maar alleen voor een korte termijn.

De negatieve effecten kunnen variëren, afhankelijk van je lichaam het type, de lengte, het niveau van activiteit, de algehele gezondheid en geslacht. 500 calorieën per dag kan voldoende zijn voor sommige mensen voor een korte tijd.

Voor de overgrote meerderheid van ons, vooral als we met extra gewicht, het eten van slechts 500 calorieën per dag is letterlijk van de honger ons lichaam. Waarschijnlijk heb je al van in 2000 tot 5000 (of meer) calorieën per dag en plotseling laten vallen op de 500 zal onmiddellijk bewegen van uw lichaam in honger-modus. Dus, je metabolisme vertraagt manier om energie te besparen.

Onze lichamen zijn zeer aanpasbaar.

In een zeer korte tijd zal je leren om te overleven op 500 calorieën per dag. (Ten minste tot het uitvoeren van calorieën te verbranden…dan ga je in coma raken en sterven.)

Gelukkig, de meeste van ons stoppen met onze dieet voordat dat gebeurt. Zodra uw dieet voorbij is, en je gaat terug naar je oude eetgewoonten – zoals wij allemaal – heb je een plotselinge winst in gewicht. Eigenlijk, zult u krijgen meer gewicht dan je zou hebben, had u niet ooit gegaan op een dieet te beginnen. Diëten voor snel gewichtsverlies gewoon niet werken. Plus, omdat je hebt verloren dus veel spiermassa, het maakt het veel moeilijker om op gewicht te blijven in de toekomst.

De meest effectieve methode voor het bepalen van een gezonde, leefbare dagelijkse calorie-niveau, is met behulp van een BMR/AMR-calculator. Het zal u vertellen hoeveel calorieën nodig zijn ter ondersteuning van uw gezondheid en uw levensstijl. Eens je weet hoeveel calorieën je nodig hebt om op gewicht te blijven, dan kunt u aftrekken van 500 calorieën per dag, en je hebt een van de ideale diëten voor snel gewichtsverlies succes.

Natuurlijk, de massa en de lichaamsgrootte van de vrouwen is totaal anders dan dat van mannen. Dat betekent, ze hebben een verschillend aantal calorieën om te overleven. Terwijl de gemiddelde mens kan eten 1500 tot 1600 calorieën per dag, de gemiddelde vrouw kan eten slechts 1200 tot 1300 calorieën per dag. U moet uw arts te raadplegen voordat u begint met een dieet, veiligheid staat op de eerste.

Dus, om wrap it up… in de wereld van diëten voor snel gewichtsverlies, de 500 calorieën per dag dieet is zeer populair. Het zal u helpen gewicht te verliezen, maar het kan erg gevaarlijk zijn En uw gewicht verlies is slechts tijdelijk op zijn best. Moet je nooit bezuinigen dat drastisch op uw calorieën zonder de constante controle en toezicht van een arts.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *